FotoKnoff-sven-erik-knoff-7355.jpg

Vår historie

 
IMG_3195.JPG

GRILLED CHEESE SANDWICHER SIDEN 2016

Som mange store kulinariske ideer, begynte MELT Grilled Cheese som en idé på et nachspiel. Kim Asserson, som har jobbet på flere Michelin-restauranter deriblant 3-stjernes restauranten Grace i Chicago, kunne ikke forstå hvorfor det kun er mulig å oppdrive en kebab eller burger eller frossenpizza når man blir sulten i et lystig lag utpå kvelden. En kjip kebab på vei hjem til leiligheten på Bakklandet en februarkveld i vinterkledde Trondheim ble starten på MELT Grilled Cheese, noe mange er evig takknemlige for i dag.

Grilled Cheese er er konsept som lenge har vært populært i internasjonale metropoler som New York, London og nå de siste årene også København. Kim kjenner konseptet ut og inn fra årene i USA, og har valgt å perfeksjonere Grilled Cheese ved å ta ostesmørbrød til en helt ny dimensjon i klassisk Michelin-ånd. Lokale råvarer av topp kvalitet er satt sammen til smaksopplevelser i verdensklasse. Sammen med kokken Jonas André Nåvik, som jobbet i Chicago's andre 3-stjernes Michelin-restaurant, Alinea, startet Kim Asserson en foodtruck i Trondheim, som senere utviklet seg til en toastbar.

Etter hvert som deres Trondheim-utpost begynte å bli kjent, med foodies som reiste til Trøndelag ene og alene for å smake på de etterhvert berømte Lasagne-grilled-cheese-sandwichene, syntes idéen om å legge hovedstaden for sine føtter som det logiske neste trinn. Så i løpet av juletiden i 2016 fungerte MELT som en popup på Aker Brygge - og suksessen viste Kim at det var på tide å utvide nedslagsfeltet ytterligere. Så, med Jonas i Trondheim og tilbake til fine dining, åpnet Kim den første MELT i Oslo plassert på St. Hanshaugen. Der vinner han til stadig hjertene til Oslo-beboere - en liten ostebit om gangen.

Velkommen til MELT!

 

 

I nyhetene