How do you know that a city is becoming a foodie destination? Well, for one, it starts focusing more on perfecting simple dishes and putting a gourmet spin to everyday staples—and less on overly complicated cuisine that tries too hard.
Read MoreNews
Det første som slo meg når vi hadde spist ferdig og ruslet over St. Hanshaugen, museflettene og jeg, var at hvor utrolig det er at ingen har åpnet et slikt sted i Oslo før nå – MELT GRILLED CHEESE.
Read MoreSome of the Best Things in Life are the Simplest
Read MoreKim fra MELT viser hvordan du lager marshmallows, sjokoladepålegg, kremost og syrlig appelsin i grilled cheese.
Read MoreLasagne i grilled cheese er en perfekt måte å bruke opp restemat på! Kim fra MELT viser hvordan
Read MoreKim fra MELT viser hvordan du enkelt kan lage din helt egen BACON majones til grilled cheese.
Read MoreEr ikke det viktigste på en grilled cheese at osten har lange strings? Kim fra MELT tipser om de beste ostene til lange oste-strings.
Read MoreKim fra MELT har forsket i mange år på den perfekte grilled cheese. Tipsene hans får du her.
Read MoreMelt begynte som en idé da noen kompiser laget sandwich til nattmat. Nå har de åpnet en restaurant i Oslo, har en foodtruck med tilhold i Trondheim og kan i tillegg smykke seg med tittelen årets ByLam 2017. Hadde du ikke anledning til å smake på årets vinner, har du muligheten nå. Her får du nemlig vinneroppskriften.
Read MoreHva synes du om kombinasjonen cocktail og grøt - eller hva med surøl til toast? Dagbladet avslører nyhetene fra Oslos uteliv!
Read More